TESZT | Moyra nyomdalemezek - 24 Primavera; 38 Aboriginal

Szükségem volt pár körmös dologra, így legutóbb a Silcare-től rendeltem, ahonnan két Moyra nyomdalemezt is magamévá tettem. A Primavera egy régebbi, az Aboriginal pedig most jelent meg nem is olyan rég a kínálatukban.


24 Primavera
A lemez főként a tavaszi, húsvéti téma köré épül tele virágos, pillangós, nyuszis, tojásos mintákkal. Sikerült kifognom egy hibás darabot, hisz a lemez tele van apró pöttyökkel, bár ez a nyomdázást nem befolyásolja. Kisebb és nagyobb, egész körmös minták is találhatóak rajta, de elég részletgazdagok, ezért kisebb körmökön is jól mutatnak. A minősége a szokásos, vannak minták, amiket nehezebben lehet felvenni, de gyakorlás kérdése. Tavaszra tökéletes választás lehet. 







38 Aboriginal
Az Aboriginal lemez már a megjelenése óta babrálja a fantáziámat. Főként tribal és ősi motívumok találhatóak rajta, de az álomfogó és a tollak is visszaköszönnek egy-egy mintában. A lemez minősége egyébként meglepően jó a többi Moyráshoz képest, a vékonyabb vonalakat is sikerült szépen felvennem. A minták többsége inkább hosszabb körmökön mutat jól, de azért a rövidebb körműekre is gondoltak. Csak ajánlani tudom ezt a lemezt, kellemesen csalódtam benne.






Nektek melyik a kedvenc Moyra lemezetek? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Ahhhh! *.* Mindegyik tetszik, főleg az Aboriginal bejövős.

    VálaszTörlés
  2. Mindkét lemez csodálatos, és mindekét manikűr fantasztikus!

    VálaszTörlés
  3. ez az aboriginal gyönyörű <3 mindenképp beszerzem :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek! Azt hiszem, kedden el fogok menni a helyi fodrászkellékeshez, hátha megvan az aboriginal lemez. *.*A Primavera (aminek a jelentése is amúgy tavaszt jelent^^) eddig nem igazán fogott meg, és bát nálad nagyon tetszik, az én aprócska körmeimen nem hiszem, hogy érvényesülnének a minták.

    VálaszTörlés