TESZT | Biobaza napozótermékek

Néha jó kilépni a komfortzónámból és másról is írni, nem csak a körömlakkokról. Szeretek új krémeket kipróbálni, így volt ez a mostani Biobaza napozótermékekkel is. Tavaly szeptemberben kaptam őket, viszont akkor már nem tudtam írni róluk, így most bepótolom ezt a hiányosságomat.


Bevallom őszintén nem tartózkodom sokat a napon, hiszen ha dolgozom, akkor egész nap ott vagyok, szabadidőmben pedig sajnos elég kevésszer sikerül eljutnom strandra vagy esetleg a tóra, a szoli meg nálam teljesen kizárt, így örülök, ha találok valami olyan terméket, ami segíti a barnulásom és egész sokáig sikerül is megőriznem.

Számomra új márkával sikerült megismerkednem a Biobaza személyében, ami már egy ideje elérhető a drogériák polcain, a Rossmannban és a DM-ben is sikerült már találkoznom vele. Egy horvát márkáról beszélünk, ami kizárólag természetes összetevőjű alapanyagokkal dolgozik, termékeik nem tartalmaznak parabéneket, mesterséges tartósítószereket és illatanyagokat.
A SUN termékcsalád elsődleges célja nem a fényvédelem, így nem tartalmaznak fényvédőt, érdemes alájuk naptejet használni. Ápolják, nyugtatják a bőrt és elősegítik a barnaságot, olyan természetes összetevők találhatók benne, mint például a sárgarépa, a dió, az olívia, vagy az aloevera és a zöldtea. Három terméküket sikerült kipróbálnom, nem csalódtam bennük.



Szuperbarnító napozó dzsem
A kis cuki henger doboz 250 ml napozó dzsemet tartalmaz magában, a dzsem színe barna, állaga kicsit krémes, de tényleg olyan, mintha valami lekvárt kennék magamra, viszont szépen bele lehet dolgozni a bőrbe és gyorsan beszívódik. Kellemes illata van, talán a répát érezni benne legjobban. A termék karotint és dióolajat tartalmaz, ami elősegíti a barnulást, valamint körömvirág-, és olívaolaj összetevői táplálják a bőrt. Tiszta bőrfelületen javasolt az alkalmazása napozás előtt, fürdés után pedig érdemes még egyszer bekenni magunkat. Kétszer sikerült használnom eddig, szerencsére könnyen barnuló típus vagyok, ez a termék pedig még csak rásegít erre. :)


Barnulásfokozó testápoló
A tubus 150 ml krémet rejt magában, aminek barnulásfokozó hatása van. A krém enyhén barnás színű, az állaga érdekes, ilyen joghurt szerű, de komolyan. :D Nagyon könnyen el lehet oszlatni a bőrünkön és gyorsan be is szívódik. Kókusz illata van, ami egyáltalán nem zavaró, sőt én kellemesnek mondanám. Napozás után érdemes használni, én mindig akkor kentem be már magam mielőtt hazaindultunk a strandról. Alkalmazásával sikerül tartósabban megőrizni napbarnított színünket, valamint hidratál, ápol, visszaállítja a bőrünk nedvességtartalmát és puhává varázsolja azt. Nagyon szeretem, mert alapvetően száraz a bőröm és ezzel a termékkel tényleg puhábbnak és bársonyosabbnak érzem, valamint hosszabb ideig sikerült megtartanom azt a kis barnaságomat is, amit sikerült eddig összeszednem, nem fakultam ki annyira


Napozás utáni testápoló joghurt
A kedvencem a három közül, persze az összes termék nagyon jó, de ezt tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom. A tubus szintén 150 ml krémet rejt magában, színe fehér, az ő állaga is nevéhez hűen olyan joghurtos. Társaihoz híven könnyen eloszlatható és gyorsan beszívódik. Használata napozás után javasolt, hiszen helyreállítja a bőr nedvességtartalmát, hidratálja a száraz és irritált bőrt. Zöldtea, avokádó és aloevera kivonatot tartalmaz. Joghurt protein is található benne, ami enyhíti a bőrirritációt. Általában hiába kenem magam naptejjel, valahol mindig sikerül leégnem és ennek a terméknek köszönhetően nem viszket, nem hámlik a bőröm utána, és a pirosságot is enyhíti és gyorsan megszünteti.  Barátom is használja, neki is nagyon bevált



Összességében nekem mindegyik termék bevált, szívesen használom őket és ha elfogynak biztosan újra fogom őket vásárolni. :)

Ti használtátok már valamelyik terméket? :)

Share this:

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése